Holdturneringen genoptages ikke

JBTU og DGI har vurderet situationen omkring evt. afslutning af årets holdturnering. Situationen med covid-19 og lukning af skoler, idrætsfaciliteter mv. gør at vi mener, at det både praktisk og sportsligt er urealistisk at få en rimelig afslutning på den jyske holdturnering for seniorhold. Vores beslutning er derfor at holdturneringen stoppes for indeværende sæson, og at de aktuelle stillinger bliver slutstillinger.

Der vil heller ikke blive afviklet et JM for hold, så alle kan nu indstille sig på at vores turneringsaktivitet først genoptages efter sommerferien.
Op- og nedrykning vil tage udgangspunkt i de aktuelle stillinger. Klubberne vil ved opstarten til næste sæson kunne søge om deltagelse i en højere række, hvor vi selvfølgelig vil tage denne ærgerlige afslutning på sæsonen i betragtning.
Vi håber stadig, at vi kan afvikle finalestævnet for ungdom, som er planlagt til afvikling i Bramming lørdag den 16. maj. Mere præcis info her om efter påske.
Spørgsmål til ovenstående kan rettes til DGI ved Henrik Møller, og JBTU ved Lars-Henrik Sloth